Rimeligere TV- og internettabonnement?

(31. mai 2017)
 
Øvre Rælingen Vel`s antennelag er et underutvalg av Øvre Rælingen Vel, og har siden 2011 hatt en gunstig kollektivavtale med GET på TV- og bredbåndsleveranser som er åpen for alle som bor i Rælingen.

Dersom du bor i enebolig eller i et sameie (alle boligformer) i Rælingen kan du benytte deg av dette tilbudet ved å melde deg inn Øvre Rælingen Vel antennelag.

Det er nå mer en 390 husstander som er medlem i antennelaget, og vi ønsker at dette tilbudet skal komme enda flere innbyggere i Rælingen kommune til gode. Som medlem sparer du fra kr.4 000,- pr år på dine TV og bredbåndskostnader sammenlignet med ordinær pris hos GET.

Ønsker du mer informasjon, ta kontakt med Øvre Rælingen Vel`s antennelag på tel: 90 10 33 39 eller på e-post: post@ovreralingenvel.com. Les mer på Øvre Rælingen Vels hjemmesider http://www.ovreralingenvel.com/ (menyvalg øverst til høyre).

GET er Norges ledende digital-TV og bredbåndleverandør. GET har i dag Norges største utvalg av digital -TV kanaler og en av landets raskeste bredbåndshastigheter (200 Mbps). Gjennom en tilknytning til GET som signalleverandør, får du tilgang til markedets mest komplette tjenestetilbud. En leverandør, en kabel. Enklere blir det ikke!